دنياي تکنولوژي هر روز در حال پيشرفت و معرفي ايدههاي جديد است؛ ايدههاي نوآورانه و خلاقانهاي که با سرعتي بسيار بالا در گوشه و کنار دنيا در حال شکلگيري هستند. امروزه بخش اصلي دنياي تکنولوژي را همين ايدههاي جديد تشکيل ميدهد که در قالب استارتآپها، موفق به ايجاد کسبوکارهاي پردرآمد شده است.
یک ایده خوب می تواند رویاهای شما را واقعیت بخشد و آینده شما را روشن می کند و در مقابل یک ایده بد می تواند چندین سال وقت و هزینه شما را هدر دهد و جز شکست در کسب و کار نتیجه دیگری برایتان نداشته باشد.
سالانه صدها استارتاپ با ایده استارتاپی جدید راه ¬اندازی می¬شود و زمان خوبی است برای استارتاپهای فناوری محور است که بتوانند اثر خود را بیش از پیش در زندگی و کسب و کار ما بر جای بگذارند.
بایت دانس (ByteDance)
بایت دانس استارتاپی چینی است که با ارزش مالی 75 میلیارد دلار رتبه اول جهان را به خود اختصاص داده است. این استارتاپ در سال 2012 راه اندازی شده است و هم اکنون به 75 زبان زنده دنیا طراحی شده است، این استارتاپ یک شرکت مبتنی بر فناوری هوش مصنوعی است که طیف متنوعی از سیستمعاملهای محتوایی را در حوزههای آموزش و سرگرمی ارائه میکند و الهامبخش مردم زیادی با زبانها، فرهنگها و جغرافیای متنوع است.
هدف ایده این استارتاپ کشف خلاقیت ، ارتقاع دانش و ثبت لحظات خوش زندگی و ثبت لحظات مهم روزمرگی است، برنامه های تولید شده توسط این استارتاپ TikTok، Helo، Vigo Video، Douyinو Huoshan می باشد که بسیار از افراد دنیا با این برنامه های سرگرم کننده آشناییت دارند.
دیدی چاکسینگ (Didi Chuxing)
این استارتاپ پیشرو در حمل و نقل هوشمند در سال 2012 فعالیت خود را آغاز کرده و تا امروز با گسترش استارتاپ خود ، به ارزش مالی 56 میلیارد دلار دست پیدا کرده است و با داشتن ۵۵۰ میلیون کاربر، خدمات خود را در بیش از ۴۰۰ شهر در آسیا، آمریکای لاتین و استرالیا ارائه میدهد.
هدف این استارتاپ در اولین سال فعالیت خود راهاندازی تاکسی آنلاین را با هدف تسریع فرآیند گرفتن تاکسی بوده است و بعد از مدتی کوتاه دامنه خدمات این شرکت از سفارش تاکسی آنلاین فراتر رفته و امکان اجاره ماشین، حملونقل شرکتها، خودروهای اشتراکی بین مسافران، اشتراک دوچرخه و دلیوری غذا نیز به آن اضافه شد.
استرایپ (Stripe)
استرایپ یک استارتاپ پرداخت آنلاین در آمریکا می باشد که این استارتاپ در سال 2010 فعالیت خود را در سن فرانسیسکو آغاز کرد و هدف این استارتاپ این بود که بتواند نظر توسعه دهندگان وب را به خود جلب نماید و برای پرداخت های اینترنتی از طریق موبایل مورد استفاده قرار گیرد و این ایده هدفمند، باعث شد که در مدت زمان بسیار کوتاهی، به موفقیت بزرگی دست یابد و در میان صاحبان کسب و کار از محبوبیت خاصی برخوردار شود.
حال این استارتاپ دارای ارزش مالی 36 میلیارد دلار است و جزء سومین استارتاپ های برتر دنیا قرار گرفته است.
اسپیسایکس (SpaceX)
ایلان ماسک، میلیاردر آمریکایی است که استارتاپ اسپیسایکس را راه اندازی کرده است و حوزه فعالیت این استارتاپ در زمینه حمل و نقل فضایی می باشد ، این استارتاپ در سال 2002 راه اندازی شده است و تا به امروز ارزش مالی بالغ بر 34 میلیارد دلار را به خود اختصاص داده است.
هدف این استارتاپ سکونت انسان در مریخ است، این استارتاپ به کاهش بسیار زیاد هزینه های حمل و نقل فضایی کمک شایانی کرده است و در حال حاضر شرکت اسپیس ایکس همکاری خوبی را با شرکت ناسا دارد و جزء چهارمین استارتاپ برتر دنیا می باشد.
ایربی ان بی (Airbnb)
یکی از قدیمی ترین و با سابقه ترین استارتاپ های دنیا استارتاپ ایر بی ان بی است، این استارتاپ فعالیت خود را در سال 2008 آغاز کرده است و در ۱۰ دسامبر سال ۲۰۲۰ این شرکت با ارزش بیش از ۱۰۰ میلیارد دلار به سهام عمومی رسیده است.
هدف این استارتاپ اجاره خانه و باغ های مبله می باشد و فعالیت خود را به صورت آنلاین انجام می دهد و کاربران را به مراکز اقامتی متصل می کند، کاربران سایت شامل دو دسته افراد هستند، مهمان ها و میزبان ها.
این استارتاپ بیش از ۳میلیون محل اقامت در ۶۵هزار شهر و ۱۹۱ کشور دارد و جزء پنجمین استارتاپ موفق برتر دنیا می باشد.
وان ۹۷ کامیونیکیشن (One 97)
فقط چین و آمریکا نیستند که در زمینه استارتاپها حرفی برای گفتن دارند! هند هم به عنوان یکی از اقتصادهای نوظهور در دنیا می باشد و ششمین استارتاپ برتر دنیا را به خود اختصاص داده است.
هدف این استارتاپ پرداخت آنلاین و فروش کتاب های ارزشمند است که سرمایه اولیه این استارتاپ وامی از سمت وارن بافت سرمایه گذار بزرگ آمریکایی بوده است و یکی از بزرگ ترین سهامداران این استارتاپ می باشد.
استارتاپ وان 97 با ارزش مالی 16 میلیون دلار به ششمین استارتاپ برتر دنیا تبدیل شده است.
اپیک گیمز (Epic Games)
اپیک گیمز یک توسعه دهنده و ناشر بازی ویدئویی و تولید نرم افزارهای آمریکایی می باشد، این استارتاپ فعالیت خود را در سال 1991 آغاز کرد و اولین بازی ویدئویی خود را در همان سال به بازار عرضه کرده است.
این استارتاپ با هدف تولید بازی های خاص و جنجالی کسب و کار خود را آغاز کرد و با گسترش اینترنت این استارتاپ با تولید بازی های آنلاین توانست نظر بسیاری از کاربران را به خود جلب کند و جزء اولین تولید کنندگان بازی های آنلاین در دنیا شود.
ارزش مالی این استارتاپ در حال حاضر 15 میلیارد دلار است و با تولید معروف ترین بازی های دنیا جزء هشتمین استارتاپ های دنیا قرار گرفته است .
گرب (Grab)
بعد از آمریکا ، اروپا و چین ، سنگاپور هم به یکی از پیشرفته ترین کشورهای آسیایی تبدیل شده است.
در این کشور استارتاپی کاملا مشابه به استارتاپ اسنپ در ایران شروع به فعالیت کرده است که آغاز فعالیت این استارتاپ سنگاپوری در سال 2012 بوده و حوزه فعالیت این استارتاپ درخواست تاکسی ، درخواست راننده شخصی ، کرایه اتومبیل ، سفارش غذای آنلاین ، ارسال بسته های پستی درون شهری ، رزرو هتل ، تهیه بلیط های هواپیمایی و قطار ، پرداخت انواع قبض ها و... می باشد.
هدف اصلی این استارتاپ از اول آسان سازی کارهای کلافه کننده روزمره افراد بوده است و این اپلیکیشن و استارتاپ کاربردی بسیار عملکرد موفقیت آموزی در عصر امروز داشته است.
درباره این مطلب دیدگاهی بنویسید تعداد نظرات