عبارت SEO مخفف سه کلمه Search Engine Optimization است که به معنی بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو است.
بهینه سازی موتور های جست و جو یا همان سئو شامل تمام اقدامات و فعالیت هایی است که شما باید در وب سایت و صفحه های وبسایت خود انجام دهید تا در نتایج موتور های جستجو مانند گوگل، بینگ و یاهو رتبه بهتری را به دست آورید.
جایگاه بهتر صفحات وبسایت کسب و کار شما در نتایج جستجوی گوگل منجر به افزایش بازدید وبسایت شما و افزایش آگاهی از برند خواهد شد که باعث جلب توجه مشتریان بالقوه و در نهایت افزایش فروش را به دنبال خواهد داشت.
هنگامی که یک کلمه را در گوگل جستجو میکنید، لیستی از نتایج جستجو شما در صفحات مختلف به شما نمایش داده میشود. به این صفحات اصطلاحا (SERPs) یا معادل فارسی آن را ( نتایج موتور جستجو) میگویند.
سئو یکی از بخشهای مهم در دنیای دیجیتال مارکتینگ است و به همین دلیل در بازار رقابتی امروز ، ارزشمند ترین بخش کسب و کارهای آنلاین سئو می باشد و امروزه با وجود ارزش آفرینی سئو همه سع بر سرمایه گذاری بر روی بهینه سازی وبسایت خود دارند.
یکی از مهم ترین تاثیرات سئو و دیده شدن در نتایج اول گوگل، افزایش فروش و افزایش بازدید کنندگان از وب سایت شماست. پس برای دیده شدن همیشه دنبال راهکارهایی باشید که بتوانید از رقبای خود سبقت بگیرید.
سئو به شما کمک می کند تا اعتباری جهانی پیدا کنید و به راحتی در دنیای مجازی به عنوان یک برند معتبر شناخته و معرفی شوید.
به طور کلی عملیات سئو در سه قسمت انجام میشود.
این 3 قسمت جزء اساسی ترین و مهم ترین مراحل سئو می باشد که برای نتیجه گیری بهتر است به ترتیب این مراحل در یک وبسایت انجام شود و در ادامه به تعریف کلی این به مرحله می پردازیم.
همانگونه از اسمش پیداس این بخش سئو بیشتر به مسائل فنی سایت شما میپردازد و شما باید یک اصول اولیهای را در هنگام ایجاد سایت خود رعایت کنید، مانند: استانداردسازی کدنویسی سایت، رعایت اصول سئو در طراحی، نشانه گذاری استاندارد، بهینه سازی سرعت سایت، طراحی نسخه ریسپانسیو و...
به مجموعه فعالیتهایی گفته میشود که درون سایت صورت میگیرد، مانند: شناسایی کلمات کلیدی ارزشمند، آنالیز رقبا، تدوین استراتژی محتوایی، تولید محتوای ارزشمند، برچسب گذاری و دسته بندی، لینک سازی داخلی و … را میتوان بخشی از فرآیند سئو داخلی دانست و اگر میخواهید سایت شما در طولانی مدت رتبهی خوبی در گوگل داشته باشد باید برای سئو On-page سایت خود اهمیت بیشتری قائل شوید.
منظور از سئو خارجی فعالیتها و فرآیندهایی است که خارج از سایت انجام میدهیم تا بهینهسازی بهتری برای موتورهای جستجو داشته باشیم، این فعالیت ها عبارت است از : فعالیت در شبکه های اجتماعی ، فعالیت در فروم و تالارهای گفت و گو ، کامنت مارکتینگ ، ساخت بک لینک و تبلیغات دیجیتال ، رپورتاژ آگهی و...
متخصص ترین افراد در بهینه سازی سایت سئو از اهمیت تولید محتوا صحبت می کنند. داشتن یک محتوای قدرتمند به شما کمک می کند تا روند صعودی سایتتان پتانسیل کافی برای پیشرفت را داشته باشد.
بدون محتوا وبسایت شما جایگاهی در جستجو ها نخواهد داشت ؛ بدون محتوا، کاربران شما هیچ صفحه ای را نمی توانند پیدا کنند و اطلاعات آن را مطالعه کنند و همین امر باعث می شود تا وبسایت شما از دید کاربران مخفی بماند به همین علت است که می گویند « محتوا پادشاه سئو است »
دانستن اصطلاحات سئو می تواند مسیر را برای ادامه راه آسان تر کند و باعث پیشی گرفتن کسب و کار خوداز سایر رقبا شود. در ادامه به چند اصطلاح رایج در سئو می پردازیم .
SEM :
مخفف عبارت Search Engine Marketing به معنی بازاریابی موتور جستجو است .
PPC :
PPC مخفف کلمهی Pay Per Click است و به معنی پرداخت پول به ازای هر کلیک است.
SERP :
مخفف Search Engine Result Page به صفحهی نتایج موتور جستجو گفته میشود .
Keywords :
عبارت Keyword به معنای کلمه کلیدی است که کاربرد آن بیشتر در بخش محتواسازی می باشد
Meta Tag :
متا تگها از جمله بخشهایی از سایت به حساب میآیند که توسط کاربران عادی قابل مشاهده نیست وصرفا کاربرد آن برای موتورهای جستجو است تا آنها بتوانند صفحهی مورد نظر شما را زودتر شناسایی کنند.
همانطور که همه می دانیم هر کاری بدون هدف به نتیجه نمی رسد ، فرقی ندارد که شما کسب و کاری آنلاین دارید یا نه ، اگر هدفی نداشته باشید موفقیتی هم نخواهید داشت. پس بهتر از قبل از شروع هر کاری اول هدف خود را مشخص کنیم و بدانیم به چه نتیجه ای قرار است برسیم ، در کسب و کار های آنلاین سئو و بهینه سازی وب سایت هم از این قانون مستثنا نیست و قبل از شروع به سئو وبسایت خود باید اول به به اهدافی که دوست داریم دست پیدا کنیم بپردازیم.
سئو کردن و بهینه سازی سایت یک روش بازاریابی جدید و بدون محدودیت جغرافیایی در دنیای امروز می است که شما با استفاده از آن می توانید یک فرصت و یک بستر مناسب را برای کسب و کار خود و برندینگ شدن کسب و کارخود به کار بگیرید.
مسئله مهمی که در حوزه بهینه سازی و سئو یک وبسایت وجود دارد رقابت دائمی کسب و کارها برای کسب رتبه بهتر در گوگل است ، در نتیجه مهم است که یک استراتژی سئو دائمی و بلند مدت برای خود تدوین کنید. وبا ابزار موجود سئو رقبا و خود را آنالیز کنید.
همچنین از بروز بودن وبسایت و محتوای وبسایت خود غافل نشوید و همیشه به دنبال یادگیری و مطلع بودن از آخرین الگوریتم های گوگل باشید تا از رقبای خود عقب نمانید .
در کل همه ما می دانیم، که پایداری و قدرت یک کسب و کار اینترنتی به داشتن رتبهعالی و پایدار بودن در موتور جستجوگر گوگل است.
درباره این مطلب دیدگاهی بنویسید تعداد نظرات