با گسترش اینترنت و ورود فروشگاه ها به این فضا در قالب سایت ها و فروشگاه های اینترنتی ، افراد زیادی به سمت خرید کردن از این فروشگاه های روی آوردند چرا که این نوع فروشگاه ها در دنیای پر مشغله امروز سبب شده اند تا افراد زمان و فرصت کمتری را برای انجام خرید های خود اختصاص دهند و در هر زمان با مراجعه به فروشگاه های اینترنتی میتوانند کالای موردشان را خریداری کنند و هزینه ی این نوع خریدها هم به صورت آنلاین پرداخت میشود .
پرداخت اینترنتی یعنی اینکه یک مشتری در قبال خرید یک محصول از یک فروشگاه اینترنتی هزینه ی آن را از طریق درگاه های پرداخت آنلاین در سایت مربوط به فروشگاه اینترنتی با استفاده از شماره کارت و رمز دوم پرداخت کنند .
درگاه پرداخت اینترنتی یک سرویس ارائه کننده خدمات پرداخت برای کسب و کارهای آنلاین و فعال در بستر فضای مجازی است که پرداخت وجه از طریق اینترنت را ممکن میسازد و توسط یک ارائه کننده خدمات پرداخت PSP یا یک پرداخت یار به فروشگاه های اینترنتی ارائه میشود و فرآیند مجوزدهی به کارت اعتباری و پردازش پرداخت های مستقیم را برای کسب و کار الکترونیک ، خرید اینترنتی و ... انجام میدهد .
در طی فرآیند پرداخت اینترنتی در یک سمت پذیرنده ( به صورت حقیقی یا حقوقی ) قرار دارد که درگاه به حساب بانکی او متصل است و در سمت دیگر مشتریان و خریدارانی قرار دارند که میخواهند در قبال خرید محصول یا استفاده از خدماتی خاص هزینه ای را پرداخت کند .
از طریق این درگاه پرداخت ، مشتری پس از اضافه کردن محصول به سبد خرید و تکمیل خرید به صورت مستقیم به یکی از بانک ها متصل میشود و دراین روش شما به صورت مستقیم از بانک مورد نظر درگاه پرداخت دریافت کرده اید و مشتریان مستقیما به آن متصل شده و پرداخت های خود را انجام میدهند .
در این روش همانطور که از اسمش هم مشخص است شما درگاه بانکی را مستقیما از طرف بانک دریافت نمیکنید و به جای آن درگاه را از واسط میگیرید . در این فرآیند مشتریان به جای اینکه مستقیما به درگاه بانک وصل شوند ابتدابه سایت واسط بانک متصل میشوند و پس از آن به درگاه اصلی بانک وصل میشوند .
در این روش مدیر فروشگاه اینترنتی باید درصدی را به عنول کارمزد ( چیزی حدود 1 تا 5/2 درصد ) به سایت واسط پرداخت کنند .
شاید از خود پرسید خب چه کاریست که درگاه پرداخت غیر مستقیم بگیریم ، میتوانیم از همان ابتدا برای فروشگاه اینترنتی درگاه مستقیم بگیریم !!
درست اما برای دریافت درگاه پرداخت مستقیم سایت های فروشگاهای باید نماد اعتماد الکترونیک (اینماد) داشته باشند که خب دریافت این نماد تاحدودی سخت است و فروشگاه اینترنتی باید شرایط خاصی را برای دریافت این نماد داشته باشد و مواردی را رعایت کند اما برای دریافت درگاه پرداخت غیرمستقیم تنها اسکن شناسنامه و کارت ملی صاحب فروشگاه کافی است .
اگر قصد دارید برای فروشگاه اینترنتی خود درگاه پرداخت غیر مستقیم بگیرید کافی است در سایت های واسط ثبت نام کنید و اطلاعات درخواستی را تکمیل کرده و ارسال نمایید . سپس بعد از حدود 24 ساعت میتوانید درگاه پرداخت غیر مستقیم خود را دریافت نمایید .
شما باید برای فروشگاه خود یک وب سایت اینترنتی طراحی کنید .
سایت (فروشگاه) اینترنتی شما باید مجوزهای معتبر شغلی ( حقیقی یا حقوقی ) مربوط به فعالیتان را دارا باشد .
پس از آن باید برای وب سایت خود نماد اعتماد الکترونیک ( اینماد ) دریافت کنید .
رعایت کردن تمامی قوانین مربوط به تجارت الکترونیک جمهوری اسلامی ایران در وب سایت فروشگاهی الزامی است .
فروشگاه شما نباید از نظر نظام بانکی منع فعالیت داشته باشد .
در نهایت برای گرفتن درگاه پرداخت مستقیم شما باید یکی از شرکت هایی را که در این مقاله معرفی کردیم را انتخاب نمایید و جهت ثبت نام و تکمیل اطلاعات اقدامات لازم را انجام دهید .
درباره این مطلب دیدگاهی بنویسید تعداد نظرات