این روزها با توجه به گسترش فضای اینترنت ، بازارهای سنتی نسبت به قبل کمرنگ تر شده اند و بازارهای آنلاین جای آنها را گرفته اند و توسعه پیدا کردند . مردم هم در این روزها بیشتر تمایل دارند تا محصولات مورد نیاز خود را از طریق آنلاین خریداری کنند و میزان مراجعه به فروشگاه های اینترنتی بسیار افزایش یافته است .
با تغییر سبک زندگی و نیازهای مشتریان ، کسب و کارها نیز باید تغییر کنند تا بتوانند به درخواست های مشتریان خود پاسخ دهند و در بازار کاری خود باقی بمانند . وب سایت های فروشگاهی ، نوعی از کسب و کار آنلاین است که با توجه به تغییر سبک زندگی به سمت دنیای مدرن و دیجیتال به عنوان تجارت الکترونیک رواج پیدا کرده است .
وب سایت های فروشگاهی بستری برای ارائه محصولات و کالاها در فضای مجازی اند که به شما کمک میکنند تا بتوانید به راحتی در دنیای اینترنت بیزینس خود را توسعه دهید . در یک وب سایت فروشگاهی مشتریان پس از ورود به سایت ، کالا یا محصول مورد نظر خود را انتخاب میکنند سپس سفارش خود را به ثبت میرسانند . در مراحل بعد نیز پس از انجام فرآیندهای پرداخت کالا مورد نظرش را دریافت میکند .
فروشگاه های اینترنتی به شما این امکان را میدهند تا بتوانید محصولات خود را در یک بازار هدف بزرگتر و به مخاطبان بیشتری ارائه کنید . از طریق علاوه بر دستیابی به مشتریان بیشتر و رسیدن به درآمد و سود بالاتر، شما میتوانید برند خود را نیز معرفی کنید و تبلیغات خود را به وسیله وب سایت گسترش دهید .
تبلیغات از طریق وب سایت ، با بهینه سازی و سئو صورت میگیرد . اگر سایت شما سئو خوبی داشته باشد ، محتوا و صفحات محصولات شما در لیست نمایش صفحه اول گوگل قرار میگیرد و این یعنی کاربران پس از هر بار جستوجو اول سایت شما را میبینند و به آن مراجعه میکنند که این مسیر برای کسب و کار شما تبلیغات پایدار و برندسازی به همراه خواهد داشت .
داشتن یک وب سایت فروشگاهی حرفه ای یکی از اقداماتی است که میتواند کسب و کارها را وارد بازارهای جدید و هدفمندتری کند و فرصت بیشتر دیده شدن ، فروش بیشتر و سود بالاتر را در اختیار آنها قرار میدهد .
هر کسب و کاری که یک یا چند محصول برای فروش و ارائه به مشتریان داشته باشد میتواند بیزینس خود را از طریق یک وب سایت فروشگاهی حرفه ای توسعه و گسترش دهد . راه اندازی یک فروشگاهی اینترنتی ، به شما کمک میکند تا در نیروی انسانی و هزینه های مربوط به آن صرفه جویی کنید همچنین امکان فروش محصولات به صورت 24 ساعته را داشته باشید .
درست است که گفتیم هر کسب و کاری که دارای محصول است میتواند یک سایت فروشگاهی داشته باشد اما باید به این نکته هم توجه کنید محصولات و کالاهای شما باید نیازهای اساسی و مهم مشتریان را برطرف کند و قابلیت رشد و توسعه را داشته باشد . اما هر کسب و کاری حتی کوچک ترین کسب و کارها هم میتوانند با داشتن سایت فروشگاهی ، بیزینس خود را رونق دهند .
به عنوان مثال برخی از کسب و کارهایی که این روزها در فضای اینستاگرام مشغل به فعالیت و فروش محصولات خود هستند میتوانند برای موفقیت بیشتر ، فروش بیشتر و خدمات رسانی بهتر به مخاطبانشان اقدام به راه اندازی یک فروشگاه اینترنتی کنند تا محصولات خود را در فضایی گسترده تر و حرفه ای تر به مشتریان ارائه دهند .
به طور کلی میتوانیم بگوییم ، هر کسب و کاری که قصد برندسازی ، پیشرفت و رشد را دارد باید به فکر راه اندازی یک وب سایت فروشگاهی باشد .
کسب و کارها امروزه نیاز به شناخته شدن ، رشد و توسعه دارند و به همین دلیل است مناسب ترین راه برای آنها داشتن یک سایت حرفه ای است . اساس کار سایت های فروشگایه تولید و فروش محصولات با کیفیت و مفید است . داشتن یک سایت فروشگاهی برای شما یک مزیت مهم محسوب میشود که کمک میکند بتوانید در بازار پر رقابت کاری خود باقی بمانید.
در ادامه این مقاله به اهمیت وب سایت در کسب و کار اشاره میکنیم :
برای راه اندازی یک وب سایت شما باید یه مولفه را در نظر بگیرید :
از این میان عمده هزینه ای که شما باید به آن توجه کنید هزینه های طراحی سایت است که اگر به دنبال دستیابی به فروش و درآمد بالا هستید باید در این زمینه کاملا دست و دلباز باشید چراکه طراحی سایت شما ، تجربه کاربری مشتریان شما را به همراه خواهد داشت و اگر مشتریان تجربه کاربری (UX) خوبی از سایت شما داشته باشند قطعا باز هم به شما مراجعه میکنند .
تمامی هزینه هایی که شما برای هاست ، دامنه و طراحی سایت خود پرداخت میکنید نسبت به هزینه های بالای تبلیغات سالیانه کمتر خواهد بود و نتیجه ای هم که بدست میآورید بسیار بهتر است .
در کسب و کارهای سنتی ، ممکن است شما تنها یکبار با یک مشتری برخورد داشته باشید و پس از یکبار خرید ممکن است دیگر هرگز برخی از مشتریان را نبینید و یا برخی از مشتریان به طور تصادفی فروشگاه فیزیکی شما را دیده باشند و به آن مراجعه کنند و دیگر امکان مراجعه به فروشگاه شما را نداشته باشند اما ، در یک سایت فروشگاهی ، مشتریان میتوانند به سادگی در فضای اینترنت شما را پیدا کنند و برای دفعات زیاد به شما مراجعه کنند . همچنین شما میتوانید اطلاعات مشتریان خود را پس از ثبت نام در سایت و خرید داشته باشید و با آنها ارتباط داشته باشید و حتی تخفیفات و محصولات جدید خود را برای آنها ارسال کنید و مشتریان را در مراجعه مجدد به خود مشتاق کنید .
هزینه هایی که کسب و کارهای مختلف برای تبلیغات و بازاریابی خود انجام میدهند گاهی بسیار هزینه بر است و در نهایت نتیجه مطلوبی را نیز به همراه ندارد اما یک وب سایت فروشگاهی ، امکان بازاریابی اینترنتی مقرون به صرفه را برای شما همراه دارد و به کمک این نوع بازاریابی شما امکان نشان دادن محصولات محتوای خود را به افراد بیشتری خواهید داشت و دسترسی شما به مشتریان هدفمند نیز افزایش میابد و فرآیند بازاریابی فرصت های فروش بیشتری را برای شما فراهم میکند.
در هر وب سایتی از جمله وب سایت های فروشگاهی دو ویژگی تجربه کاربری (UX) و رابط کاربری (UI) از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است . طراح سایت شما باید این دو ویژگی را به بهترین شکل ممکن در سایت شما پیاده سازی کند تا مشتریان در مراجعه به سایت شما بتوانند به سادگی به اطلاعات مورد نیازشان را بدست آورند .
ویژگی هایی که ادامه به شما معرفی میکنیم از جمله مهم ترین بخش هایی است که یک فروشگاه اینترنتی باید دارا باشد:
یک وب سایت فروشگاهی حرفه ای باید در درجه اول کاملا سئو و بهینه باشد و سپس دارای یک رابط کاربری ساده نیز باشد تا مشتریان بتوانند به راحتی محصولات مورد نیاز خود را در سایت پیدا و خریداری کنند .
یک وب سایت فروشگاهی حرفه ای شما را در ارائه محصولات بیشتر و جذب مشتریان جدید و دستیابی به درآمد بالاتر توانمند میکند و اعتبار نام تجاری شما را در میان مخاطبانتان افزایش میدهد .
اگر شما هم به دنبال توسعه کسب و کار خود هستید و میخواهید تا در بازار کاری خود باقی بمانید باید به فکر داشتن یک سایت فروشگاهی حرفه ای باشید .
ما در تواناسازان با بهره مندی از تیمی حرفه ای در زمینه طراحی و توسعه انواع سایت های تجارت الکترونیک شما را در این راه یاری میکنیم .
درباره این مطلب دیدگاهی بنویسید تعداد نظرات