اشتراک گذاری

استارتاپ چیست ؟

قطعا امروزه هر کسی با واژه استارتاپ آشنایی دارد و کمتر کسی را می توان پیدا کرد که نداند استارتاپ چیست ؛ استارتاپ ها کسب و کارها یا شرکت های کوچک و نوپایی هستند که با یک ایده خام ، هدفمند و نوآورانه به وجود می آیند ، توانایی سود دهی و در آمدزایی بالا در کوتاه مدت دارند و در جهت رشد و پیشرفت زندگی و جامعه بشری و رفع نیازها و مشکلات آنان تلاش می کنند .

خدماتی که استارتاپ ها ارائه می دهند کمبود های جامعه را رفع می کند و کمک می کند تا به سمت پیشرفت و توسعه بیشتر پیش بروند . در بحث استارتاپ ها داشتن یک ایده خلاقانه و نوین یکی از مهم ترین اصول است اما در کنار داشتن این ایده روحیه بالا و تلاش فراوان برای تحقق بخشیدن به یک ایده خام از مزحله صفر تا صد نیز بخش بسیار مهم و اصلی یک استارتاپ محسوب می شود .

اگر صحبتی کوتاه با کارآفرینان و خالقان استارتاپ ها داشته باشید متوجه خواهید شد که شروع یک کسب و کار جدید در قالب استارتاپ نیاز به تلاش و انگیز بسیار زیادی دارد ، به وجود آوردن یک ایده برای استارتاپ که علاوه بر نوآورانه بودن بتواند کمبود ها و نیاز های جامعه را نیز رفع کند و به سمت پیشرفت سوق دهد یک نقطه شروع بسیار عالی محسوب می شود اما این ایده بدون تلاش برای دست یابی و بدون برنامه ریزی دقیق هرگز به سرانجامی نخواهد رسید و همیشه در حد یک ایده خام باقی می ماند .

معمولا استارتاپ ها به دلیل اینکه کسب و کار های کوچکی هستند در ابتدای شروع نیاز به سرمایه آنچنانی و سرمایه گذاری های عظیم ندارند و این مسئله برای آن دسته از کارآفرینان که ایده های بزرگ و خوب اما بدون سرمایه بالا دارند بسیار شرایط را مناسب می کند .

اکثر استارتاپ ها پس از گذشت مدت کوتاهی به موفقیت می رسند و طرفداران و مشتریان محصولات خود را پیدا می کنند اما این امر در صورتی امکان پذیر است که طرح کسب و کار به درستی برنامه ریزی شده باشد و برای هر بخش هدف گذاری دقیق انجام شود و با یک برنامه کلی و دقیق و البته تلاش فراوان شروع شود .

برخی استارتاپ ها پس از گذشت مدتی با شکست مواجه می شوند و یا بودجه خود را از دست می دهند و این به دلیل عدم برنامه ریزی دقیق و عدم وجود هماهنگی تیم استارتاپ و همچنین نداشتن یک طرح کسب و کار دقیق و هدفمند است ؛ بنابراین پس از ایده مناسب برای استارتاپ بررسی تمامی شرایط و تنظیم یک طرح کسب و کار یکی از عوامل موفقیت استارتاپ ها به حساب می آید .

طرح کسب و کار یا همان بیزینس پلن یک طرح تجاری برای تمامی کسب و کار ها و یا شرکت های نوپایی است که قصد دارند در قالب استارتاپ کار خود را شروع کنند . طرح تجاری کسب و کار به شما کمک می کند تا کلیه مراحل راه اندازی استارتاپ و بررسی ایده از صفر تا صد را مشخص کنید و با یک برنامه کامل ایده استارتاپ خود را راه اندازی کنید .

در ادامه به بررسی ویژگی ها و نحوه تهیه طرح کسب و کار ( بیزینس پلن ) می پردازیم .

طرح کسب و کار یا بیزینس پلن استارتاپ

همان طور که گفتیم داشتن یک طرح کسب و کار دقیق سبب می شود تا اهداف استارتاپ و تمامی گام های آن از صفر تا صد مشخص شود ؛ این طرح به طور دقیق باید بازار هدف را مشخص کند و به طور واضح و با کلیه جزئیات محصول یا محصولاتی که قرار است ارائه شود را معرفی کند و توضیح دهد که محصول چگونه وارد بازار می شود و چه نیاز هایی را از مشتریان رفع می کند .

یک طرح کسب و کار خوب باید بر اساس دانش و تحقیقات دقیق و واقعی نگارش شود همچنین این طرح ( بیزینس پلن ) باید کاملا واقع بینانه باشد و بر اساس حقایق و میزان توانایی هایی نوشته و تهیه شود که استارتاپ قادر به انجام آن باشد .

ویژگی های یک بیزینس پلن خوب :

  • نام شرکت و شرح کامل بیزینس صریحا نوشته شود .
  • ساختار سازمانی شرکت و قوانین داخلی کاملا ذکر شود .
  • بازار هدف و رقبا به دقت آنالیز و تحلیل شود .
  • داده های مالی کلیدی به دقت بررسی و ذکر شود .
  • طرح جامعی برای منابع انسانی تنظیم شود .
  • تمامی مسائلی که بیزینس را متمایز می کند بررسی و نوشته شود .
  • تمامی نیازهای مالی و تجهیزات مورد نیاز به دقت تجزیه و تحلیل شود .
  • برنامه های بازریابی و فروش تماما ذکر شود .
ویژگی های یک بیزینس پلن خوب

به طور کلی در طرح بیزینس پلن استارتاپ شما باید تمامی جزئیات از بررسی ایده و محصول گرفته تا تحلیل بازار و مشتریان و همچنین بررسی سرمایه و امکانات لازم همه و همه در نظر گرفته شود و برای بلند مدت برنامه ریزی داشته باشد .

اهمیت استارتاپ ها

شرکت های نوپای استارتاپی با وجود اینکه در ابتدای شروع به کار خود با سختی ها و چالش های بسیار زیادی رو به رو هستند اما در نهایت رشد و توسعه آن ها سبب رشد و توسعه اقصاد هر کشوری می شود و مزایای زیادی بر آن به همراه می آورد .

از جمله مهم ترین موارد اهمیت استارتاپ ها می توان به موارد زیر اشاره کرد :

فرهنگ سازی کار تیمی

کار تیمی نیازمند همانگی و اتحاد یک گروه در رسیدن به اهداف کاری یا غیره است . در صورتی که در یک استارتاپ یا هر کار دیگری فرهنگ کار تیمی جا نیوفتاده باشد ، یک تیم هرگز به نظم مناسب برای پیش رفتن به سمت رشد نخواهد رسید . استارتاپ ها از آنجایی که معمولا گروه های چند نفره اند در فرهنگ سازی برای انجام کار های تیمی نقش بسیار موثر و مفیدی را ایفا می کنند .

ترویج نوآوری و خلاقیت

در بحث استارتاپ و کارآفرینی خلاقیت یک عامل بسیار مهم به حساب می آید و امروزه همگام با رشد و توسعه استارتاپ ها بحث نوآوری و استفاده از فناوری در انجام امور به خوبی در جامعه جا افتاده است .

اشتغال زایی

در جوامع امروزی که نیروی کار جوان و تحصیل کرده بسیار زیاد است به وجود آوردن فرصت ها و موقعیت های شغلی مناسب برای آن ها کاری دشوار است اما استارتاپ به خوبی توانسته اند اشتغال زایی برای قشر جوان و متخصص را ایجاد نمایند و از آن جایی که استارتاپ ها توانایی رشد سرع را دارند خود منبع شغلی مناسبی برای فارغ التحصیلانی که قصد ورود به بازارهای کار را دارند محسوب می شوند .

راه اندازی آسان

شرکت های نوپای استارتاپی در ابتدای شروع کار خود نیاز به سرمایه بسار زیادی ندارند و می توانند به سادگی و با حداقل سرمایه فعالیت خود را آغاز نمایند .

گسترش و توسعه اقتصاد سبز

اکثر استارتاپ ها در بخش فناوری مشغول به کار اند و این موضوع سبب شده است تا مصرف انرژی تا حد زیادی کاهش پیدا کند که این موضوع خود در حفظ محیط زیست بسیار موثر و مفید است .

رفع مشکلات و کمبود های جوامع

همانطور که پیش از این نیز گفتیم استارتاپ ها در جهت رفع مشکلات جوامع و کمک به رشد و پیشرفت آن ها فعالیت دارند و از آنجایی که اکثر این استارتاپ ها با ایده های مبتنی بر فناوری شکل می گیرند به سادگی می توانند در پیش برد جوامع به سوی رشد و تکنولوژی کمک کنند .

اهمیت استارتاپ ها

حمایت تواناسازان از استارتاپ ها

استارتاپ ها نقش بسیار مهم و کارآمدی در زیر ساخت های اقتصادی هر کشور و همچنین نقش موثری در رشد و توسعه جوامع دارند از این رو این استارتاپ ها به عنوان سرمایه های انسانی خلاق و نوآور از جمله مهم ترین دارایی های هر کشور به حساب می آید که باید مورد حمایت و توجه قرار بگیرد . استارتاپ ها همچنین در جهت بهبود فضای کسب و کار نیز نقش موثری ایفا می کنند . تواناسازان با آگاه بودن از اهمیت فوق العاده استارتاپ ها سعی دارد تا با ارائه خدمات مناسب در جهت حمایت از استارتاپ ها گامی بزرگ بردارد .

خدمات تواناسازان جهت حمایت از استارتاپ ها

تواناسازان مجری پروژه های Start Up در ایران و بین الملل بوده که با تکیه برتوان تیم های متعدد خود با توجه به ارائه خدمات حرفه ای تواناسازان کسب و کار آنلاین خود را سفارش دهید و استارتاپ خود را به سرعت راه ندازی کنید.

خدمات تخصصی تواناسازان در جهت حمایت از استارتاپ ها :

  • تیم مشاوره و خدمات تخصصی راه اندازی و تحلیل استارتاپ طراحی مدل کسب و کار
  • تیم مشاوره و خدمات طراحی بیزینس پلن یا طرح کسب و کار برای استارتاپ
  • تیم طراحی و آنالیز فنی کسب و کار و مستند ساز
  • تیم طراحی پلتفورم و نرم افزار شامل طراحی ERP با یکپارچگی کامل نرم افزارهای درون و برون سازمانی
  • تیم طراحی و تولید وب سایت های تجارت الکترونیک
  • تیم طراحی و تولید اپلیکیشن های تجارت الکترونیک

تیم طراحی و توسعه راهکارهای درون سازمانی شامل سیستم های CRM، باشگاه مشتریان، زنجیره تامین، اتوماسیون اداری و مدیریت پروژه، برنامه ریزی تولید، مدیریت ایزو، مدیریت دانش سازمان، مدیریت تحقیق و توسعه و ... با قابلیت خلق و توسعه راهکارهای جدید برای کسب و کار ها .

تیم طراحی و توسعه راهکارهای مالی یکپارچه شامل مدیریت انبارداری یکپارچه، مدیریت مالی یکپارچه ، مدیریت خزانه داری یکپارچه، مدیریت دارایی های ثابت یکپارچه، مدیریت خرید و تدارکات یکپارچه، مدیریت حقوق و دستمزد یکپارچه، مدیریت منابع انسانی یکپارچه و ... می باشد.

تواناسازان با توجه به داشته های نرم افزاری خود در قالب پلتفورم استارتاپ شما را در کوتاه ترین زمان ممکن طراحی ، پیاده سازی و اجرا خواهد نمود .

چنانچه نیاز به مشاوره داشتید می توانید از طریق لینک زیر جهت تعیین وقت مشاوره اقدام نمایید و در صورتیکه نیاز به سرمایه گذار جهت اجرای پروژه های خود دارید درخواست خود را مطرح کرده تا در این زمینه مشاوره های لازم به شما عزیزان ارائه شود .

خدمات تواناسازان جهت حمایت از استارتاپ ها

سوالات متداول

بله تواناسازان در کلیه مراحل از زمان تحلیل و پرورش ایده تا مرحله ای که پلتفرم به بهره برداری می‌رسد و حتی بعد از آن کلیه خدمات خود را به صورت اختصاصی و حرفه ای ارائه خواهد داد.

بله دقیقا تواناسازان به علت دارابودن پلتفرم بین المللی بر اساس تکنولوژی‌های مایکروسافت امکان ارائه پلتفورم multi language و multi currency را دارا بوده که به راحتی می‌تواند به متقاضیان مهاجرت از طریق روش استارتاپ در کمترین زمان ممکن با قیمت‌های مناسب کمک کند.

این مساله دقیقا به تحلیل ایده اصلی و آماده بودن مالک استارتاپ بستگی دارد. پروژه های استارتاپی معمولا در تواناسازان 3 الی 12 ماه زمان می‌برند.

تواناسازان در صورت اینکه پروژه استارتاپی قوی و دارای پتانسیل باشد امکان سرمایه گذاری در پروژه را توسط سرمایه گذاران خواهد داشت ، همچنین نحوه پرداخت در پروژه استارتاپی به صورت نقد و اقساط تعریف می شوند و امکان پرداخت بخشی از هزینه تولید و سفارشی سازی پلتفورم مورد نیاز استارتاپ در آینده دریافت شود که این مسائل دقیقا بر اساس هر پروژه قابل تعریف و توافق خواهد بود. در صورت اینکه پروژه ای از نظر ایده و اجرا توانایی لازم را داشته باشد و فقط جذب سرمایه مورد نیاز باشد تواناسازان می تواند پروژه را به سرمایه گذاران خود معرفی نموده و جذب سرمایه گذار نماید

FAQ
راهکار مدیریت یکپارچه صنعت
ساختمان و معماری

درخواست مشاوره قبل از خرید

انتخاب درخواست

پیوست

پسوندهای مجاز : .jpg, .gif, .jpeg, .png, .pdf, .docx

فایل مورد نظر خود را اینجا بکشید
اگر این مطلب برای شما مفید بود میتوانید نظرات خود را با ما در میان بگذارید
و یا
میتوانید سوالات خود را از طرق کامنت از کارشناسان ما بپرسید

درباره این مطلب دیدگاهی بنویسید تعداد نظرات

کد